Op zondag 7 april 2019 hebben wij het seizoen afgesloten met als kroon op ieders werk het Nederlands Kampioenschap.

svdfeestjeNa een zevental toernooien werd de balans opgemaakt, door diegene die de puntentelling voor het NK verzorgde. Het beloofde een spannende strijd te worden daar de punten in de meeste categorieën zeer dicht bij elkaar lagen. De punten van de vijf beste toernooien werden meegenomen en daarnaast zouden de punten die op het NK behaald werden dubbel geteld worden.
De spanning was op vele gezichten af te lezen. Iedereen zette zijn beste beentje voor wat voor zeer mooie uitvoeringen zorgde. Voor de jury stond een moeilijke taak te wachten.
Je hebt te maken met een jurysport, en hoewel iedereen een eerste plek verdient is dat natuurlijk niet mogelijk. Er kan er uiteindelijk maar één winnen. Een lach en een traan liggen die dag dan ook dicht bij elkaar maar dat hoort er allemaal bij.
iedereen heeft super zijn best gedaan en mag ontzettend trots zijn op zichzelf!

In de pauze was het tijd om onze nieuwe website te presenteren en voor de eerste keer weer opnieuw de lucht in te gaan. Er is achter de schermen hard gewerkt om een mooie moderne website te maken. We hopen dat jullie hier veel plezier aan gaan beleven.

pietvandenputtepresentatie 2

 

 

 

Piet van den Putte heeft met veel plezier gepresenteerd.

We sluiten een mooi seizoen, en een geweldige NK dag af, en kijken alweer stiekem richting toekomst. Nieuwe ideeën, nieuwe dansen, nieuwe kansen.
Wij wensen iedereen dan ook heel veel succes toe met het maken van de nieuwe dansen, en hopen jullie allemaal volgend jaar weer terug te zien.

Met vriendelijke groet,
Medewerkers SVD.  

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken