Wat een mooie gedachte was het aan het begin van het seizoen 2023/2024 om vooruit te kijken naar een hopelijk spetterend dansseizoen.
En dat is het geworden!
Volledig bezette en druk bezochte danstoernooien.
Prachtige en sportieve strijd onderling.
Mooie dansen en spanning tot de laatste dans.
We begonnen in Hapert bij CV De Pintewippers, waarna we neerstreken in Luyksgestel waar CV De Eykels hun danstoernooi organiseerden.
Dan door naar Helmond waar iedereen verwelkomd werd door de medewerkers van Europese Carnavals Vereniging De Heipoort, welke hun eerste danstoernooi op het programma hadden staan.
Verder naar Bladel waar het 4e danstoernooi door DSV Dazzling werd georganiseerd. Uitgeweken naar Bladel aangezien hun vaste locatie in Reusel nog werd verbouwd.
Het SVD zelf had het danstoernooi in Gemert op zich genomen, waarna het afsluitende Nederlandse Kampioenschap door CV OLUM in Helmond een prachtig sluitstuk werd van een super mooi dansseizoen.
Fijn om op terug te kijken.
Tegen onze Nederlandse Kampioenen wil ik zeggen: “Proficiat met jullie behaalde titels!!”
Tegen de overige dansers en danseressen: “Dank voor jullie mooie strijd met elkaar en proficiat met de behaalde klasseringen.“
Ook een geweldig moment was tijdens het Nederlands Kampioenschap de benoeming van mevrouw Tonny Zerstegen als Erelid van het Samenwerkingsverband Vrije Danstoernooien!
Helaas moet jij, Tonny, het secretariaat, wat jij 25 jaar lang op een voortreffelijke wijze hebt verzorgd, nu vanwege gezondheidsproblemen, aan een ander overlaten, maar blijf je wel actief binnen het bestuur.
Met dit laatste zijn we bijzonder blij mee.
Proficiat met deze dik en dik verdiende onderscheiding!
Komend jaar wordt een bijzonder jaar, aangezien het SVD dan 25 jaar bestaat.
Zeker reden om daar bij stil te staan!
Tegen onze dansers en danseressen, alsmede de trainers en trainsters wil ik zeggen, nu flink aan het werk!
Op naar hopelijk een succesvol dansseizoen in 2025.
Wij kijken er naar uit!!

Voorzitter Samenwerkingsverband Vrije Danstoernooien,
Piet van den Putte.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken